Turkcell Gücünde 5G Togg gerçek zamanlı sürüş testi

5G lansmanımızda tarihi bir ana şahitlik ettik ve İstanbul’dan 150 km uzaklıkta Gemlik’te bulunan Togg ile gerçek zamanlı sürüş deneyimi yaşadık.
Turkcell Gücünde 5G ile milisaniyelik gecikme ve yüksek hızla verdiğimiz her komut Shaq diye karşılık buldu.

Türkiye’de ilk 5G sinyali dün verildi. Turkcell de büyük sürprizler içeren çok renkli bir 5G lansmanına imza attı.

Markanın 5G reklam yüzü olan basketbol efsanesi Shaquille O’Neal’ın 5G mesajı paylaşılırken, Gemlik’te bulunan Togg marka bir araç da 5G ile İstanbul’daki etkinlik alanında kontrol edildi.

Lansmanda konuşan Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Türkiye’ye verdiğimiz sözü tuttuk. Ülkemizi Turkcell gücünde 5G ile buluşturduk. Bugün itibarıyla yüksek kapasitede en geniş kapsama yetkinliğine sahip operatörüz. Bu Türkiye için gerçek 5G demek. Turkcell’de hedefler bitmez. 5G uyumlu cihaz oranını artıracağız. 5G’yi tüm gelir grupları için erişilebilir kılacağız. Sanayide 5G kullanımını yaygınlaştıracağız. Ülkemizi bölgesel teknoloji merkezi haline getireceğiz. 32 yıllık birikimiyle Turkcell buna hazır” dedi. Turkcell’in tarife kampanyalarını da duyuran Genel Müdür Koç, “Müşterilerimizin 5G’yi doya doya deneyimlemesini istiyoruz. Her müşterimizin mevcut paketi, bu aya özel 5’e katlanacak” diye konuştu.